Voor en na: keuken met een minimalistische uitstraling

Bij een ingrijpende verbouwing van het huis hebben de eigenaars van de gelegenheid gebruik gemaakt om hun keuken kleine afmetingen te herconfigureren. Door de oorspronkelijke lay-out te vernieuwen, scheidingswanden te verwijderen, een lichtverdelende patiodeur te installeren, materialen en meubels bij te werken en te focussen op een set van drie tinten wit, zwart en wit. hout, hebben de inzittenden het voor elkaar gekregen om een ​​functionele ruimte met minimalistische graphics te creëren, waar ze nu op hun gemak kunnen koken, ontvangen en ontspannen.

na

  1. Afschaffing van scheidingswanden om de keuken naar de eetkamer en woonkamer te openen, waardoor een gezellige kamer met een verbindend eiland ontstaat.
  2. Vernieuwde lay-out om zoveel mogelijk natuurlijk licht binnen te laten met, onder andere, de toevoeging van een dubbele patiodeur in de keuken.
  3. Omgevingsminimalisme dankzij een huwelijk van meer actuele materialen: kers op de grond, kwarts op de toonbanken en melamine in drie tonen voor de kasten en het eiland (wit, zwart en imitatie-as).

Zwart wordt in kleine doses in de keuken ingebracht zonder het te verduisteren, zoals op het aanrecht, op de module die de kap verbergt en rond het eiland, dat kan worden geïntegreerd in de keuken door de scheidingswand te verwijderen de eetkamer.

De keuze voor één en hetzelfde materiaal voor de vloer (berk) zorgt voor visuele continuïteit in de open ruimte. De warme houttinten van de moderne tafel en het dressoir uit het midden van de eeuw, gecombineerd met de plantaardige patronen van de gordijnen, versterken deze overzichtelijke ruimte.

voor


Laat Een Reactie Achter

Please enter your comment!
Please enter your name here