Voor en na: helemaal wit koken

Van de ouderwetse keuken met okerkleurige muren en karamelkleurige kasten is er niets meer over. De kamer is van boven naar beneden gerenoveerd en heeft een nieuwe schaal gekregen, niet alleen omdat deze werd geopend in de eetkamer door de muur te verwijderen die de twee kamers scheidde, maar ook dankzij de keuze voor wit dat een tijdloos uiterlijk, vergrootvermogen en natuurlijke helderheid. Wat garandeert dat deze ruimte het weer in schoonheid zal doorkruisen! De functionaliteit is verbeterd door een reeks laden en opslag, inclusief eiland, op verzoek van de eigenaar die veel kookt.

na

  1. Directe communicatie tussen de keuken en de eetkamer, die voorheen in een oude kamer was gescheiden van de volgende kamer door een muur nu gesloopt.
  2. Opslag in overvloed dankzij de oprichting van twee eenheden wandkasten: een kant keuken met inbouwapparatuur en pantry verzonken, de andere kant eetkamer met geïntegreerde ramen.
  3. Quebec zegel dierbaar aan de eigenaren dankzij artikelen die zijn gekocht bij lokale bedrijven, zoals de roestvrijstalen gootsteen, de massief noten- en stalen tafel en de gestoffeerde bank door een stoffeerder van hier.

Omdat de eigenaren een hond bezitten, was de keuze voor laminaatvloeren door het hele huis nodig om klauwsporen te voorkomen. Deze vloer kopieert het uiterlijk van hout en brengt een welkome hittegolf in deze geheel witte ruimte.

Opslag is een prioriteit, heeft de ontwerper overal neergezet, ook onder de bank van de eetkamer. Slim idee: de stralingsverwarming aan het plafond compenseert het gebrek aan ruimte op de vloer om een ​​elektrische plint te leggen.

voor


Laat Een Reactie Achter

Please enter your comment!
Please enter your name here