Een kelder wordt vriendelijk

Het transformeren van een complete kelder in warme en duidelijk gedefinieerde woonruimtes is de uitdaging die de ontwerper heeft aangegaan door de leiding over dit project te nemen! Nadat ze de verhogingen en de geïntegreerde meubels van de woonkamer had ontworpen, exploiteerde ze de plafonds - vaak vergeten in ontwerp - om subtiele scheidingen te creëren. De toevoeging van grenen balken in het recreatiegebied, met een herinnering aan het hout op de multiplexwand van de trap, distilleert wat warmte, in tegenstelling tot de betonnen vloer. Het wit gaat het geheel verlichten.

De ontwerper heeft de kolom geëxploiteerd door een toog toe te voegen die, naast het verdelen van de ruimte, handig is wanneer kinderen voor de tv willen eten.

De lichte zachtheid van een boerderijstreng van de show staat in contrast met de iets meer industriële uitstraling van de speelkamer geaccentueerd met zwart.

Als wit een logische keuze is om een ​​ruimte te verlichten, is deze kleur niet de warmste. De ontwerper heeft daarom vertrouwd op wit geschilderde lambrisering die, naast het toevoegen van textuur aan de muren, stijl lounge en leeshoek geeft.

Het geïntegreerde grenen meubel, de scheepsluiken, de blauwe fauteuils, de koperen bijzettafels, het oversized tapijt met patronen ... al deze elementen dragen bij aan de gezellige sfeer van de ontspanningsruimte.

Gemakkelijk toegankelijk, de essentie van de bar (gekoelde berging, voorbereidingsplan, plank voor glazen, gesloten opslag) vindt onderdak in een uitsparingmuur aan de voet van de trap. We schuiven de schuurdeuren naar de zijkanten en de bar is open!

De muren van de speelkamer waren bedekt met multiplex panelen, een materiaal dat veel sterker is dan gips om hockeypucks te verwerken. Zwart geschilderd, zoals de plafonds die ventilatie en sanitair verbergen, creëren de bergpatronen een originele afwerking.


Laat Een Reactie Achter

Please enter your comment!
Please enter your name here