Een goed verdeeld open gebied

Om de ruimtes van dit open gebied te verdelen met grote ramen met uitzicht op de binnenplaats, zijn subtiele en onopvallende lijnen van afbakening gemaakt. Een groen plein, dat doet denken aan de Japanse tuin buiten, evenals een gigantisch canvas dat ebbenhout, blond en oranje tinten gebruikt als een link naar het decor, scheidt de rest en maaltijdgebieden, naast het brengen van warmte en originaliteit. Elke activiteitszone is zelf gedeeltelijk onderverdeeld: zwart kleurenblok achter de televisie in de woonkamer, designverlichting boven de eettafel en het kookeiland.

De warmte van het westerse rode cederplafond, de honingkleurige houten meubels en de oranje accenten van de accessoires contrasteert met de ruwe kant van de gepolijste betonnen vloer en de schoorsteenmantel.

Het gebrek aan kelder heeft geresulteerd in een mooi groen plein dat dient als een creatief scheidingsteken. Uitgegraven op de vloer, onder de trap naar boven, bestaat deze tuinruimte uit een bed van stenen waar planten worden gehuisvest in potten van ruw beton van verschillende grootte.

Een tafel voor twaalf, twee bijpassende banken en een metalen armatuur zijn speciaal ontworpen om de contouren van wat de eetkamer is te volgen. Het overzichtelijke concept van de eetkamer past in dat van de keuken, gemarkeerd door een groot eiland met een roestvrijstalen aanrecht.


Laat Een Reactie Achter

Please enter your comment!
Please enter your name here